Dékáni köszöntő

Valamennyi Munkatársam nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm jelenlegi és leendő Egyetemi Hallgatóinkat, valamint a Karunk élete iránt Érdeklődőket a Károli Gáspár Református Egyetem Szociális és Egészségtudományi Karának honlapján!

Karunk célja, hogy a magyar református felsőoktatás évszázados hagyományainak erős fundamentumára építve olyan szociális és egészségügyi szakembereket képezzen, akik megalapozott, sokrétű tudásukkal felvértezve magabiztosan megküzdenek a jelenkor bonyolult szakmai és emberi kérdéseivel. Az elhivatott, felelősségteljes értelmiség szerepe felbecsülhetetlen nemcsak nemzetünk életében, de az egész világon. Megalapozott reményünk, hogy a Karunkon végzett, elkötelezett értelmiségiek meghatározó szerepet fognak játszani a XXI. század szociális- és egészségügyi folyamatai mind össztársadalmi, mind egyéni szinten megnyilvánuló kihívásainak megoldásában.

Külön is megszólítva jövőbeli Egyetemi Hallgatóinkat: bízom benne, hogy felelősségteljes, megfontolt döntési folyamat eredményeképpen Karunk képzéseinek egyikét fogják választani! Szeretettel várjuk Önöket a Károli Gáspár Református Egyetem Szociális és Egészségtudományi Karának közösségében!

Dr. Mogyorósi András, a KRE SZEK dékánja

Következő események
Napi biztatás

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont