Könyvtár

Kari könyvtár – budapesti képzési helyszín

A KRE Szociális és Egészségtudományi Kar budapesti képzéseinek szakirodalma az Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának könyvtárában érhető el.

A könyvtár fő célja a Karok hallgatóinak és oktatóinak színvonalas szakirodalommal való ellátása és kutatómunkájuk segítése.

A Könyvtár fő gyűjtőkörébe elsősorban a Karokon oktatott képzésekhez, tudományokhoz tartozó szakirodalom tartozik. A Könyvtár az állomány folyamatos gyarapítása mellett a társtudományok, és határterületi tudományok szakirodalmára is gondot fordít. Az általános műveltség gyarapítására szolgáló művek is gyűjtemény részét képezik.

A Könyvtár nyilvános felsőoktatási szakkönyvtár. Használói elsősorban a Karok hallgatói, oktatói és kutatói, az Egyetem karainak könyvtár-használói, valamint igény szerint más egyetemek hallgatói, oktatói.

A Könyvtár 60 férőhellyel és 7 számítógéppel várja az olvasókat. Szolgáltatásai a térítésmentes beiratkozás után vehetők igénybe. Olvasótermeinkben szabadpolcon több ezer, tematikusan elrendezett dokumentum vehető igénybe helyben használatra. Kölcsönzésre nincs lehetőség.

A nyomtatási, fénymásolási szolgáltatás különdíjas (8 Ft/oldal), szkennelésre (16 Ft/oldal) szintén van lehetőség. (A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes regisztrációra és egyenlegfeltöltésre van szükség, kérjük tájékozódjon a részletekről a kre.printelek.hu oldalon, vagy a kari könyvtár honlapján.)

A könyvtári számítógépeken hozzáférést biztosítunk az E-Corvina Online katalógushoz, az EISZ és az EBSCO adatbázisaihoz.

A Könyvtárról bővebb információ található az alábbi honlapon található:

 https://ajk.kre.hu/index.php/szolgaltatasaink/konyvtar.html

A Könyvtár nyitva tartásáról és az elérhetőségekről szintén a Könyvtár honlapján tud tájékozódni.

 

Kari könyvtár – nagykőrösi képzési helyszín

A KRE-SZEK nagykőrösi képzéseinek irodalmai a Pedagógiai Kar könyvtárában találhatóak. A KRE-PK könyvtára a kari hirdetmény alapján tart nyitva.

A könyvtárba való beiratkozás ingyenes. A könyvek nagy része kölcsönözhető. A kölcsönzési idő egy hónap (egyszeri hosszabbítás lehetséges, kivéve a sokak által keresett szakkönyveknél). Egyszerre 5 könyvet lehet kölcsönözni.

A KRE Pedagógia Kar könyvtárának honlapja:

https://pk.kre.hu/index.php/szolgaltatasaink/konyvtar.html

 

 

 

Napi biztatás

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont