Kezdetét veszi a Csillagpont

Több mint száz programmal várja a fiatalokat az idei Csillagpont 2021. július 27-31. között. A Kárpát-medence legnagyobb református ifjúsági fesztiválja ezúttal is Debrecenben kerül megrendezésre. A találkozón Egyetemünk idén is részt vesz: 07.28-tól a Lehetőségek Piacán megtalálható lesz intézményünk standja, de az Egyház és Társadalom Kutatóintézet több műhelye is képviselteti magát a rendezvényen.

A koronavírus-járvány kitörése óta először július végén találkozhat egymással a református fiatalság. Az idei rendezvény a SzabadON címet viseli. A Debreceni Egyetem Agrártudományi campusán a Csillagpont ezért a szabadságot ünnepli – pszichológiai témájú előadásokkal, érzékenyítő játékokkal, sportprogramokkal egyaránt készülnek a szervezők, de természetesen szó lesz a rendezvényre hivatalos korosztályt (14-35 év közöttiek) foglalkoztató más kérdésekről is: párkeresésről, pályaválasztásról vagy éppen a klímaszorongásról.

A délelőtti főelőadásokon lelkipásztorok segítségével a rendezvény főtémakörét (szabadság) járják körül a fiatalok, esténként pedig könnyűzenei koncerteken szórakozhatnak a résztvevők. Az esti nagykoncertekre a magyar könnyűzenei élet meghatározó szereplői fogadták el a felkérést, a Csillagpont színpadára áll a Kowalsky meg a Vega, az Irie Maffia, az Aurevoir és Pintér Béla is.

A rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött, védettségi igazolvány nélkül látogatható.

Bővebb információ és programok: csillagpont.reformatus.hu

Következő események
Napi biztatás

Közösségi Média

Sport a Károlin

Sport a Károlin

Online tanácsadás 

Diáktanácsadó központ

nyelvvizsgaközpont